Barion Pixel

Ásványbázisos kristálykulacs – miért ez a menő külföldön?

 

Beszélgettünk néhány ásványokhoz kötődő szakemberrel, hogy megtaláljuk a választ a címben szereplő kérdésre, a megoldás azonban roppant egyszerű: mert sokkal jobb! Tavaly októberig azonban Magyarországon csak az ásványbetétes kristálykulacs volt kapható. Októberben jelent meg, elsőként nálunk, a Crystal Drops webshopjában.

Természetesen, mint minden újdonságot, ezt is meg kell ismerni, rá kell jönni, miért jobb, mint a korábbi változat. Íme hát a titok, amiért Te is jobban fogod szeretni az ásványbázisos kristálykulacsot, mint az ásványbetétest.

Crystal_Drops_ametisztt_tea_kristalykulacs

Az ásványbázisos kristálykulacs az ásványbetétes kristálykulacs továbbfejlesztése

Így igaz, ez már a második generáció, amiben egy csomó változtatást azért eszközöltek a gyártók, hogy a kulacsot használók még kényelmesebben és biztonságosabban élvezhessék az ásványok erejét. Többek között:

Crystal_Drops_kristalykulacs_tea_image1
  • nem kell arra figyelni, hogy 4 óránként cseréljük a vizet, ha esetleg ennyi idő alatt nem fogyasztottuk el
  • a kristálykulacs tisztítása sokkal egyszerűbb
  • a korábbi verzióval ellentétben ebbe a kulacsba a vízen kívül bármilyen üdítőital, szörp, tea is kerülhet anélkül, hogy az ásványt károsítaná
  • elkerülhetők azok az aggodalmak, hogy vajon jót tesz-e az ásványnak, ha vízben ázik – erre a kérdésre az ásványszakértők is óvatosan válaszolnak, hiszen a természetben is folyamatosan éri nedvesség az ásványokat. A vízre érzékeny ásványokból (azurit, halit, türkiz, malachite, krizokolla) nem készülnek ásványbetétek!
  • az ásványok energetikai tisztítása és feltöltése jóval egyszerűbb
  • a kulacs aljában található gumigyűrű elmozdulása nem okozhat vízszivárgást
  • megoldhatóvá vált a környezetbarát bázis és kupak alkalmazása

Összességében az ásványszakértők is egyetértenek abban, hogy biztonságosabb megoldás született, mely teljes mértékben elkerüli a találgatások lehetőségét. Sokan fel is lélegeztek, azt mondták frászt kaptak a korábbi verziótól, és örömmel fogadták a www.crystaldrops.hu oldalon forgalmazott ásványbázisos kivitelt. A teafilteres változat külön öröm volt számukra, hiszen a tea jótékony hatása az ásványok rezgéseivel együtt komoly ütőkártya azok számára, akik szeretnének ásványelixírrel tenni a saját jólétükért.

 

Íme néhány visszajelzés a vásárlóinktól, akik az ásványbázisos kristálykulacsot választották:

Végre megérkezett a biztonságos kristálykulacs! Korábban azért nem vettem mert szerintem a vízben ázó kristály megoldása nem jó, nekem nem szimpatikus. Hiszek a több kis kő erejében, és a teafilteres kristálykulacs meg is erősített ebben! Egyszerűen imádom, így, hogy bármit ihatok a kulacsból, tudom, hogy az ásványok ereje biztonságosan jut az italomba.

Tamás

Imádom. Ez a kedvenc kulacsom. Amióta megvettem, azóta tudom tartani a napi folyadékbevitelemet. Ráadásul mindenki felfigyelt rá, hogy milyen szép! Ajánlani tudom csak.
Ivett

Most kaptam meg ezt a kulacsot. Nagyon tetszik. Pont olyan gyönyörű, mint a képeken. Már az első teámat meg is ittam belőle. Nagyon egyszerű a használata és a munkahelyemre is be tudtam hozni. Köszönöm! Ezt tényleg prémium minőségű termék. Kolléganőimnek már ajánlottam is
Rita

Áldom a gondolatot, hogy ez a kulacs végre Magyarországon is kapható! Korábban külföldön szereztem be, de sajnos eltörtem, a vírushelyzet miatt pedig mostanában nem utaztam, így pótolni sem tudtam. Egyszerűen zseniális, sokkal biztonságosabbnak tartom, ráadásul kényelmesebb is, mert nem kell figyelnem szinte semmire – kb mintha egy egyszerű kulacs lenne – pedig mennyire nem az! Én sokkal erősebbnek érzem az ásványok hatását, ráadásul sokkal szebb is, eddig már legalább hússzor kérdezték meg, milyen kulacsom van, annyira tetszett mindenkinek, bárhova is mentem. Visszatérő vásárló leszek, ez már tutibiztos.
Viki

Próbáld ki Te is, most akciós áron lehet a Tiéd!

Ha megajándékoznál valakit, és kettőt vásárolsz, a crystaldrops10 kuponkóddal az akciós árakon felül további 10% kedvezményt és ingyenes szállítást adunk ajándékba.

Ásványbázisos kristálykulacsok – Crystal Drops

Ebben a típusú kristálykulacsban az ásványok nem érintkeznek közvetlenül a vízzel, hanem apró kövek formájában egy külön üvegtartályban vannak elhelyezve az üveg aljában. Ne becsüld le azonban az apróbb kövek hatását! Sokan úgy tartják, a sok kis kőnek erősebb hatása van, mint egy nagynak.