Barion Pixel

Hogyan működik?

A kristályok rezgései

Az ásványok gyógyhatása évszázadok óta ismert, gyógyító köveket már az ősi Egyiptomban is használtak. Mint minden népi gyógymód, az ásványok hatása és rezgései is megfigyeléseken és tapasztalásokon alapulnak, gyógyító hatásuk orvosilag nem igazolt – ilyet nem is állítanánk. Azonban az ásványok gyógyító hatása a világ különböző részein előforduló kultúrkörökben bukkan fel, ami nem lehet véletlen.

A homeopátiás orvosságokhoz hasonlóan a kristályvizek és az ásványékszerek is a népi gyógymódok eszközei. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az ásványkarkötők és a kristálykulacsok használata nem helyettesítenek semmilyen orvosi kezelést vagy gyógymódot!

crystal_drops_crystal

Akkor mégis hogyan hatnak az ásványok?

Minden betegség először az energetikai szinten jelenik meg, csak később lesznek belőle fizikai tünetek. Ha valamely szervünk nem működik jól, az adott szerv energiaháztartása, rezgése felborul. A kristályok nem fizikai, hanem energetikai szinten segítenek: a megfelelően kiválasztott ásvány segíti a rezgést az eredeti állapotba rendezni, így segítve az öngyógyító folyamatokat.

Ahogy a fizikai testeknek, úgy az ásványoknak is van saját rezgésük. Ezek a rezgések hatást fejtenek ki az emberi test energiamezőjére, és feloldják az energiamező blokkjait. Ahogy az emberi testen belül az egyes szerveknek más-más rezgésük van, így ezekre a szervekre más-más ásványok képesek hatni.

Az ásványok kiváló segédeszközök a megelőzésben is, ha még időben helyreállítjuk a felborult energiaszintet, megelőzhetjük a fizikai tünetek kialakulását. Az ásványok, kristályok is atomokból és molekulákból állnak. A tudományos magyarázat szerint az egyes részecskék hatással vannak egymásra, és ez a hatás energiát fejleszt. Talán emlékszel még az elektronokra a kémiaóráról…

Egy kő persze önmagában nem képes egy izzót életre kelteni, de ezek a mikroenergetikai áramlások más fizikai testekre – például az emberi testre – hatással vannak.

Spirituális megközelítés szerint a kövek a lélekre hatnak azáltal, hogy energiát, sugallatot árasztanak, amelyek az emberben pozitív gondolatokká, érzésekké alakulnak, feloldódnak mentális blokkok, rendeződnek az energiaszintek.
Bármelyik megközelítés is álljon hozzád közelebb, az évszádos megfigyelések arra engednek következtetni, hogy az ásványok, kristályok hatással vannak ránk, méghozzá nagyon jó hatással.

Crystal_Drops_rodokrozit_bambusz_kristalykulacs

Mi a víz szerepe?

A víz információhordozó. Számos kísérlet bizonyítja, hogy a víz minden olyan információt magával hordoz, amivel érintkezésbe került, és képes ezeket az információkat (rezgéseket) más élő szervezetbe átvinni.
Dr. Massaru kutatásai kimutatták, hogy a víz szerkezete zenei behatások, szavak, érzelmek és egyéb (pl. ásványi) rezgések hatására is képesek változni és ennek szemmel is látható eredménye van: megváltoztatják a víz molekuláris szerkezetét. Az ásványok magas rezgése a vízkristályokat szabályos alakzatba rendezik.

A kristálykulacsba töltött víz megőrzi és elraktározza a kulacs ásványában található rezgéseket, majd a víz fogyasztásakor ezeket közvetlenül juttatjuk a szervezetünkbe.

Fogyaszd Te is egészséggel!

Ha érdekel egy átfogó tanulmány ebben a témában, jó szívvel ajánluk Dr. Massaru, a “Víz gyógyító ereje” című könyvét, melyben részletesen kitér a különböző hangok (zenei és beszéd), kristályok és egyéb ingerek vízre gyakorolt hatásaira.

FIGYELEM!
Az ásványok nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. A kristályokkal kapcsolatos információk a tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, kérlek fordulj orvoshoz!