Barion Pixel

Ismerd meg a teafilteres kristálykulacsokat

 

 ez nem egy egyszerű palack, ez státusszimbólum

Magyarországon egyedülálló termékről van szó, a teafilteres kristálykulacs a Crystal Drops kínálatában jelent meg először. Hogy miért? Mert szenvedélyesen szeretjük a teát! A filteres teát, a szálas teát, a fekete teát, a fehér teát, a zöld teát, a gyümölcsteát, a különleges teát, de még a „menzateát” is.

Szeretjük ugyanakkor az ásványokat is, amelyek nem csak stílusossá varázsolnak egy üvegkulacsot, de az ásványok pozitív hatásait is képesek a folyadékon keresztül a szervezetünkbe juttatni. Mi legalábbis hiszünk ebben – bár nem volt ez mindig így. Termékeink gondos tesztelése során azonban számunkra is bebizonyosodott, hogy a népi megfigyeléseknek bizony vannak alapjai.

Crystal_Drops_ametisztt_tea_kristalykulacs

A kristálykulacs Magyarországon, a nálunk is kapható fémkupakos, vízben ázó ásvánnyal került be a köztudatba. Vannak azonban, akik úgy vélik, nem ez a legbiztonságosabb módja a víznek, ásvánnyal való feltöltésére. Ezért találták ki az ásványbázisos kristálykulacsokat, amelyek hatékonysága semmivel nem rosszabb, mint az elődjéé – a különbség annyi, hogy az ásvány nem ázik közvetlenül a vízben, így nem szükséges a vizet 4 óránként kicserélni.

Sőt, további előnye, hogy nem csak vizet, de például szörpöt, vagy más (nem szénsavas) üdítőitalt is lehet fogyasztani a kristálykulacsból, mégsem károsítja az ásványt, hiszen közvetlenül nem is érintkezik vele.

Crystal_Drops_kristalykulacs_tea_image1

A teafilteres ásványbázisos kristálykulacs nagy előnye tehát, hogy a teázóknak sem kell lemondaniuk az ásványok pozitív rezgéseiről, sőt, a tea jótékony hatásaival együtt igazán hatásos elixír készíthető!

A kulacs teste edzett boroszilikát üvegből készült, vagyis bírja a hőt – persze arra ugyanúgy figyelni kell, hogy az üveg legalább szobahőmérsékletű legyen, ellenkező esetben elpattanhat.

A kristálykulacshoz járó ajándék neoprén tartó nem csupán a csúszásmentességről gondoskodik, de a hőtől is megóvja a kezünket. A kristálykulacs kupakja és bázisa bambuszból készült, amely tökéletesen illeszkedik a teázással járó hangulathoz.

Összességében egy rendkívül stílusos és praktikus teázós kellékről van szó, amely az ásványok pozitív rezgéseit továbbítja az italodba és még környezetbarát is.

Ha nem hiszel az ásványok hatásában, azzal sincs baj, biztosan nem zavarnak a palack aljában – de gondoskodnak a stílusos, figyelemfelkeltő és egyedi megjelenésről és kényelmessé teszik a teázást.

Ahogy 2018-ban megírták róla: “ez nem egy egyszerű palack, ez státusszimbólum”. És a népszerűsége egyre csak nő!

Az ásványok gyógyító hatással bírnak

Egyes kristályok olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek terápiás tulajdonságaikról ismertek. Itt is fontos megemlíteni, hogy a népi megfigyelések nem helyettesíthetik az orvosi vizsgálatokat. Komoly probléma esetén semmiképp ne hagyd figyelmen kívül az orvos utasításait.