Barion Pixel

Mindent (is) a kristálykulacsról

 

 

Örülünk, hogy itt vagy! Szeretnénk Neked bemutatni a kristálykulacsok, vagy ahogy még hallhattad, kristályüvegek típusait, a benne készülő ásvány ihlette elixír működésének elvét, az alapanyagokat, amiből az üvegek készülnek – egyszóval mindent, ami ehhez a rendkívül stílusos, nélkülözhetetlen kellékhez tartozik.

Az angol nyelvben „Crystal Elixir”- ként találkozhatsz az ásvány ihlette elixírrel, amit ebben a különleges kulacsban készíthetsz. Sokkal több angol nyelvű olvasnivalót találhatsz, hiszen külföldön 2018-tól rendkívül népszerűek a kristálykulacsok.

Crystal_Drops_kristalykulacsrol

Tudtad, hogy Gwyneth Paltrow webshopjában is megtalálod? (Goop) Bizony, rendkívül népszerű termékről van szó, szerte a világon. Már 2018-ban azt írták róla, hogy: “That’s not just a water bottle – it’s a status symbol” vagyis „Ez nem csupán egy vizes palack – ez státuszszimbólum!” És a népszerűsége azóta csak nőtt.

Mi történik a vízzel, ha ásvány kerül a közelébe?

Nem, nem lesz belőle ásványvíz, hacsak nem ásványvíz-forrásból származik a víz, amit beletöltesz. A kristály-elixírben nem találhatók ásványi anyagok, hiszen a palackban található ásványból nem oldódik ki az égegyadta világon semmi. Kizárólag az ásványból származó energia és rezgés kerül a vízbe, aminek azonban pozitív hatásai lehetnek az élő szervezetre.

A víz információhordozó. Számos kísérlet bizonyítja, hogy a víz minden olyan információt magával hordoz, amivel érintkezésbe került, és képes ezeket az információkat (rezgéseket) más élő szervezetbe átvinni.
Dr. Massaru kutatásai kimutatták, hogy a víz szerkezete zenei behatások, szavak, érzelmek és egyéb (pl. ásványi) rezgések hatására is képesek változni és ennek szemmel is látható eredménye van: megváltoztatják a víz molekuláris szerkezetét. Az ásványok magas rezgése a vízkristályokat szabályos alakzatba rendezik.

A kristálykulacsba töltött víz megőrzi és elraktározza a kulacs ásványában található rezgéseket, majd a víz fogyasztásakor ezeket közvetlenül juttatjuk a szervezetünkbe.

Crystal_Drops_kristalykulacs_kategoriakep_alap

Miből készülnek az üvegek?

BPA mentes: a kristályüvegek teste boroszilikát üvegből készül, míg az egyéb kiegészítők – mint a kupak és az üveg bázisa, amihez a kristály is rögzítve van – rozsdamentes acélból vagy bambuszból.

100% természetes ásványok: az üvegben (vagy az üvegbázisban) ásványokat helyeznek el, amelyekkel szemben a legfőbb követelmény a tisztaság, és az, hogy ne oldódjon ki belőle semmi.

100% elegancia: annak, aki az elegáns megjelenésű palackokat kedveli, a rozsdamentes fedéllel ellátott üvegpalack a legjobb választás, míg a bambusz a természetesség és egyszerűség megjelenését sugározza. Nézd meg a különböző megjelenésű palackjainkat a cikk alatt, vagy rögtön a webshopban.

200% elégedettség: ezek a csúcskategóriás vizes palackok, nem csak tiszta, ásványi rezgésekkel teli ivóvizet biztosítanak, hanem a testi és lelki fejlődés további előnyeit is nyújtják.

A kristályüvegek típusai – melyiket válaszd?

Crystal_Drops_kristalykulacs_asvanybazis

Ásványbázis kivitel

  • Ebben a típusú kristálykulacsban az ásványok nem érintkeznek közvetlenül a vízzel, hanem apró kövek formájában egy üvegtubusban vannak elhelyezve az üveg aljában. Ne becsüld le azonban az apróbb kövek hatását! Sokan úgy tartják, a sok kis kőnek erősebb hatása van, mint egy nagynak.
  • Mi az előnye ennek a típusnak?
  • Számtalan fajta követ (akár gyöngy formájában is) elhelyezhetsz az üveg aljában, és nem kell aggódnod az ásvány alapos tisztítása miatt sem.
  • Mivel az ásványok egy teljesen elszeparált bázisban találhatók, ez a palack szinte teljesen gondozásmentes, nincs szükség semmilyen extra karbantartásra. Ha azonban a palacktól függetlenül is használnád az ásványköveket, egyszerűen szétszerelheted és máris átjárhatja a szobát az energia.
  • Kínálatunkban teafilterrel ellátott ásványbázisos palackot is találsz, amit azok számára fejlesztettek, akik víz helyett inkább teát fogyasztanának. Népszerű téli ajándékötlet, nemtől és kortól függetlenül bárki számára.

A kristálykulacsban található ásványok pozitív befolyással vannak a vízfogyasztási szokásokra?

 

A válasz egyértelműen igen.

A kristályüveg már a megjelenésével rendkívül stílusosan emlékeztet a folyadékbevitelre, magad mellett tartva stílusos emlékeztetőként funkcionál.

 

De attól függően, hogy milyen kristályt választottál a palackodba, a vizet simábbnak, frissebbnek, finomabbnak érezheted, ezért többet is fogyasztasz belőle, mintha műanyag palackból innál.

 

A kristályok tisztító hatását a németországi Pestel Higiéniai Konzultációs Központ egy tanulmánya bizonyította. A kristály-energiával táplált és a szabadban álló víz több hétig baktériummentes maradt. Természetesen a kristályok vízbe helyezésével nem tisztul meg a víz, mintha egy vízszűrőn engednénk át. Az ásványok nem távolítják el a káros anyagokat a vízből, ezért nem is helyettesítik a vízszűrő használatát.

Az ásványok gyógyító hatással bírnak

Egyes kristályok olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek terápiás tulajdonságaikról ismertek. Itt is fontos megemlíteni, hogy a népi megfigyelések nem helyettesíthetik az orvosi vizsgálatokat. Komoly probléma esetén semmiképp ne hagyd figyelmen kívül az orvos utasításait.

Kristálykulacs

Nem hiszel benne?

Nem is feltétlenül kell. Mi sem vagyunk azok a klasszikus horoszkóp-bújók, még csak ásványtudósok sem. Ugyanakkor termékbevezetés előtt alaposan teszteltük a termékeinket, és tudnánk meglepő dolgokat mesélni. És persze fogunk is ?

Válassz kristálykulacsot, mert:

A kristályok rezgéseinek vízen keresztüli átadására, fogyasztására már sok évvel ezelőtt is voltak próbálkozások. Biztonságos megoldás azonban csak néhány éve született és terjedt el Magyarországon és a világban szinte mindenhol. Ezek a kristálykulacsok.

Ebben a palackban minden megvan, amire szükséged lehet.

A palack masszív edzett üvegből készült, ami nem csupán környezetbarát, de rendkívül stílusos is.

A palackok alján és tetején bambusz kupak és aljzat található. A szivárgás megelőzéséért belső gumigyűrűk kerültek elhelyezésre.

Ásványbázisos kulacsaink esetén a víz nem közvetlenül érintkezik az ásványkavicsokkal. Ezek talapzata és kupakja bambuszból készült.

Inkább teát innál, mint vizet? Válaszd a teafilterrel ellátott kristálykulacsunkat!

A palackok nem csupán pozitív energiával látnak el, hanem folyamatosan emlékeztetnek a folyadékbevitelre is. Töltsd újra naponta 4x, hogy hidratált és friss legyél!

Stílusos megjelenésének köszönhetően sehol nem maradsz észrevétlen!

A kulacsod egy neoprén tartóban érkezik, amely segítségével bárhová biztonságosan magaddal viheted hiszen nem csúszik ki belőle, felakasztható, és védi a kulacsot a sérülésektől.