Barion Pixel
Oldal kiválasztása

A Crystal Dropsról

Termékeink mindegyike szerelem volt első látásra. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy olyan termékeket szeretnénk foglalkozni, amely minőségéről mi is meggyőződtünk, és amelyeket mi magunk is örömmel és megelégedéssel használunk, viselünk.

Crystal_Drops_karkoto

A karkötőinkről

Ásványaink magas minősége garantálja az egyediséget – nincs két egyforma gyöngy és akár két egyforma karkötő sem, hiszen kivétel nélkül kézzel készülnek, saját tervezés alapján. Természetesen egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

A gyöngyök, szépségük mellett a lelki és fizikai gyógyító hatásuk szerint is összeválogathatók, de választhatsz az általunk összeállított (különböző problémacsoportokra fókuszált) kompozíciók közül is. Minden esetben a stílusos egyediségre törekszünk, hogy Crystal Drops karkötőd a tested-lelked és persze a ruhatárad legkedvesebb dísze lehessen.

A kristálykulacsainkról

A környezetvédelem számunkra alapvetés, törekszünk az ökológiai lábnyomunk csökkentésére, és küzdünk a felesleges műanyag felhasználás ellen. Egyedülálló kristálykulacsaink ezért újrahasznosítható edzett üvegből készülnek, a bennük található ásvány-kiegészítő pedig 100%-ban természetes ásvány, amely rezgéseivel támogatja a testi-lelki működést.

A kulacsok kifinomult formatervezése és eleganciája prémium megjelenést biztosít, bárhova is viszed, nem maradsz észrevétlen. A benne található természetes ásványok rezgései a testedre és a lelkedre is csodás hatással bírnak, ráadásul az ásványbetét cserélhető, így akár több ásvány hatását is élvezheted a nap folyamán.

Dekoratív megjelenése miatt kiváló folyadékbevitel emlékeztetőként is funkcionál, ezért érdemes naponta 4x újra tölteni, hogy az elixír átjárhassa minden porcikád.

Crystal_Drops_kristalykulacs_bambusz_image1

Minden visszajelzésnek örülünk, ezért kérlek, ha bármilyen ötleted, elképzelésed van, írd meg nekünk!

  

Köszönjük!