Barion Pixel

Tegyünk a stressz ellen,

kristálykulaccsal (is)!

 

Több üzenetet is kaptunk, amelyekben stressz-mentesítő, stressztűrő képességet növelő, lelazító, tűrőképesség-növelő stb ásványok iránt érdeklődtetek. Hogy mit kérjetek a párotoktól a közelgő névnapra, születésnapra, évfordulóra, ha összekötnétek a kellemeset a hasznossal, avagy:

Melyik kristálykulacsot válasszam, hogy ép ésszel éljem túl a stresszes heteket?

 

Crystal_Drops_ametisztt_tea_kristalykulacs

Amikor a kristálykulacsok ásványait kellett kiválasztani, figyelembe kellett vennünk, hogy (sajnos) az utóbbi időben stresszesebbek, rohanósabbak, nyugtalanabbak vagyunk, mint korábban. Épp ezért az ásványaink többségének fő hatásai között szerepel a stressztűrőképesség növelése, a problémák könnyedebb feldolgozásának támogatása, az egészség támogatása és a szeretettel kapcsolatos érzések erősítése is – mert szeretni és szeretve lenni nemcsak a legklasszabb dolog a világon, de a szeretet csodás gyógyír stresszes időszakokban is.

Crystal_Drops_rodokrozit_bambusz_kristalykulacs_out

Elsőként a Rodokrozit ásványt emelnénk ki, amely a 12 mesterkristály egyike, a boldogság, vidámság ásványa és önbizalommal ruházza fel a viselőjét. Szeretetet csempész az életünkbe, felpezsdíti a kihűlt érzelmeket, kapcsolatokat, ráadásul jó hatással van a libidóra is ?. Sokan a rózsakvarcnak (is) tulajdonítják ezeket a tulajdonságokat, pedig a rodokrozit az igazi szeretet-bomba.

Elfogyott

Stressz-űzés tekintetében a hihetetlenül erős labradorit ásványt kell elsőként kiemelnünk, melyet régen a varázslók kövének tartottak. Oldja a feszültséget, a bánatot és a félelmeket – védelmező hatásával és az öngyógyító folyamatokra gyakorolt pozitív hatásával igazi segítőtárs a mindennapokban. Oldja a stresszt és erősíti az intuíciós képességeket. Válasszuk őt bátran, ha az immunrendszerünket is megtámogatnánk ezzel a gyönyörű, színjátszó misztikus kővel.

Készleten

Nem maradhat ki a lapis lazuli sem! Régen az uralkodók ásványának tartották ezt a gyönyörű kék követ. Stresszoldó, depresszióűző hatásáról híres, az abszolút etalon, ha erről a témáról esik szó.

Figyelmet és ugyanakkor nyugalmat vált ki belőlünk, segít, hogy önbizalmunk a helyére kerüljön és kiálljunk magunkért, amikor szükséges.

Különösen ajánlott pajzsmirigybetegségek estén, több írás szerint rendkívül jó hatással van a mirigyekre.

Elfogyott

Crystal_Drops_szodalit_tea_kristalykulacs_out
Crystal_Drops_szodalit_tea_kristalykulacs_out

Ha a stresszmentesítés mellett a saját belsőnk fejlődését is támogatnánk, akkor a szivárvány fluoritot javasolnánk. Ezt az ásványt a zsenik kövének is nevezik, hiszen tanulást segítő és magabiztosságot támogató hatása van.

Jó hatással van a lelki fejlődésre és javítja az összpontosító-képességet, gyorsítja a gondolkodást és növeli az intuíciót. Csökkenti a stresszt, megnyugtat és hatásosan blokkolja az elektromágneses szmogot is, ezért, ha sokat dolgozunk számítógép előtt, tegyünk fluoritot az asztalunkra, nem fogjuk megbánni!

Sokan választották gyermeküknek is, az online oktatásra való átálláskor – mondhatni, ez a kamaszok (és szüleik) kedvence ?

Elfogyott

Végre megérkezett a biztonságos kristálykulacs! Korábban azért nem vettem mert szerintem a vízben ázó kristály megoldása nem jó, nekem nem szimpatikus. Hiszek a több kis kő erejében, és a teafilteres kristálykulacs meg is erősített ebben! Egyszerűen imádom, így, hogy bármit ihatok a kulacsból, tudom, hogy az ásványok ereje biztonságosan jut az italomba.

Tamás

Imádom. Ez a kedvenc kulacsom. Amióta megvettem, azóta tudom tartani a napi folyadékbevitelemet. Ráadásul mindenki felfigyelt rá, hogy milyen szép! Ajánlani tudom csak.
Ivett

Most kaptam meg ezt a kulacsot. Nagyon tetszik. Pont olyan gyönyörű, mint a képeken. Már az első teámat meg is ittam belőle. Nagyon egyszerű a használata és a munkahelyemre is be tudtam hozni. Köszönöm! Ezt tényleg prémium minőségű termék. Kolléganőimnek már ajánlottam is
Rita

Áldom a gondolatot, hogy ez a kulacs végre Magyarországon is kapható! Korábban külföldön szereztem be, de sajnos eltörtem, a vírushelyzet miatt pedig mostanában nem utaztam, így pótolni sem tudtam. Egyszerűen zseniális, sokkal biztonságosabbnak tartom, ráadásul kényelmesebb is, mert nem kell figyelnem szinte semmire – kb mintha egy egyszerű kulacs lenne – pedig mennyire nem az! Én sokkal erősebbnek érzem az ásványok hatását, ráadásul sokkal szebb is, eddig már legalább hússzor kérdezték meg, milyen kulacsom van, annyira tetszett mindenkinek, bárhova is mentem. Visszatérő vásárló leszek, ez már tutibiztos.
Viki

Ásványbázisos kristálykulacsok – Crystal Drops

Ebben a típusú kristálykulacsban az ásványok nem érintkeznek közvetlenül a vízzel, hanem apró kövek formájában egy külön üvegtartályban vannak elhelyezve az üveg aljában. Ne becsüld le azonban az apróbb kövek hatását! Sokan úgy tartják, a sok kis kőnek erősebb hatása van, mint egy nagynak.