Barion Pixel
Akció!

A felszabadulás energiája

(1 vásárlói értékelés)

4.990 Ft 2.990 Ft

Ezt a karkötőt a kommunikáció felszabadulásának megkönnyítésére hoztam létre. Hiszem, hogy a kommunikáció mindennek az alapja, ha pedig valakinek gondjai vannak a belső gondolatok megfogalmazásával, sajnos sok esetben produkálhat testi tüneteket. Szabadulj fel a Crystal Drops szodalit ásványkarkötőjével!

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés
Cikkszám: cd10016 Kategória: Címkék: , , , ,

A szodalit az önkifejezés köve, segít kimondanunk a mélyen bennünk gyökerező mondanivalót. Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot, a kimondott szavak sok esetben felszabadítóak, így közvetve csillapítja az érzelmi stresszt, növeli az önbecsülést és egyensúlyt hoz a mindennapokba. Fizikailag az anyagcserére és a vérnyomásra van pozitív hatással, valamint a nyirokrendszer, torok remek karbantartója. A mesterkrisstály rózsaszín tigrisszem, megerősíti a bátorságot és az optimizmust.
A hegyikristály szintén mesterkristály, az egyik legerősebb ásványok egyike. Viselőjét kiegyensúlyozottá teszi, tisztítja és energiával tölti fel a szervezetét, valamint felerősíti a többi ásvány hatását.

Díszítés: cseh kristály rondellák

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Egyesszám: 1 értékelés ehhez: A felszabadulás energiája

  1. Kovács Eszter

    Nagyon szép csomagolásban érkezett. Akár tovább is ajándékozhatnám, de nem fogom, mert annyira tetszik.

Új értékelés hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük