Barion Pixel
Akció!

A higgadtság karkötője

2.990 Ft

Ebben a karkötőben három olyan ásvány kapott helyet, amelyek a higgadtság és a belső nyugalom megteremtésében hivatottak támogatást nyújtani. A pozitív energiával való feltöltődés és a negatív érzések elhessegetése lehetővé teszi, hogy higgadt és megfelelő döntéseket hozhassunk.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés
Cikkszám: cd10017 Kategória: Címkék: , , ,

A bronzit a belső nyugalom és a lelki felszabadulás köve. Pozitív energiával tölti fel a testet és a lelket is, ezáltal csökkenti a bizonytalanságot és a stresszt. Segít szembenézni a félelmeinkkel, és a helyes útra terel minket. Az önbecsülés növelésében is erősen közrejátszik, hogy megbékéljünk önmagunkkal, és a céljainkra tudjunk koncentrálni. Maszkulin jellegű kő, mégsem kizárólag férfiaknak ajánlom.

A howlitot a nyugalom kövének tartják, mely segít megszabadulni a testi-lelki mérgektől és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Viselőjét higgadtságra tanítja, és elmélyíti az önmagunk iránti szeretetet. Ösztönöz bennünket az életünk önálló irányítására. Ebben erősíti meg őt a hematit, ami fémességével megerősíti viselőjét.

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„A higgadtság karkötője” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük