Barion Pixel

A rátermettség ásványkarkötője

4.990 Ft

Hívhatnánk vizsgadrukk karkötőnek is, hiszen kifejezetten ez az érzés ihlette. Azok számára ajánlom, akik olyan megpróbáltatás előtt állnak, ahol tudásuk, rátermettségük bizonyítására van szükség. Például vizsgáznak, állásinterjúkra járnak, vagy előadásokat tartanak.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Kiürítés
Cikkszám: cd10027 Kategória: Címkék: , , , ,

Az ametiszt rendkívül erős védelmező kő – egyúttal a tisztánlátás és a koncentrációs képesség ásványa. Nyugalmat hoz, és a fájdalomcsillapítás nagy mestere – migrén esetén különösen ajánlott.
Támogatja az immunrendszert. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszert stabilizálja, csak úgy, mint a pink tigrisszem, ami úgyszintén helyet kapott ebben a karkötőben. A mesterkristály a pink tigrisszem a bátorságunkat és az önbecsülésünket is erősíti. A hegyikristály az egyik legerősebb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. Hatása rendkívül sokoldalú: csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtajta az idegrenszert, erősíti az immunrendszert és javítja az emlékezőtehetséget. Egy igazi aduász, az ásványok koronázatlan királya!

Díszítés: cseh rose gold kristályrondellák

További információk

Tömeg 0.03 kg