Barion Pixel
Akció!

Aduász szemcsekarkötő

1.990 Ft

Azért neveztem így el, mert egy egész csapatnyi csodás ásványt gyúrtam benne össze, amely számos területen hozhat pozitivitást a viselőjének. Védelmező-gyógyító, igazi őszi-téli karkötő, amely
elsősorban az immunrendszer támogatójaként segít elkerülni a betegségeket, és aktivizálja az öngyógyító folyamatokat.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés

A türkiz (kék és zöld) védelmező kő, segíti a test méregtelenítő folyamatait és magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének. Megszünteti a hangulatingadozásokat, a belső harmónia védelmező támogatója.
Az unakit egy erős gyógyító ásvány, mely aktiválja a szervezet öngyógyító képességét. Azok számára ideális választás, akik nem a legkönnyebb utat, hanem a biztos és tartós megoldást keresik.
A labradoritot a gyakran betegeskedők, betegségekre fogékonyabbak kövének is hívják, mert immunerősítő hatásával ellenállóvá teszi a szervezetet, akitválja az öngyógyító folyamatokat. A Hegyikristály az egyik legerősebb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. Hatása rendkívül sokoldalú: csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtajta az idegrenszert, erősíti az immunrendszert és javítja az emlékezőtehetséget. Egy igazi aduász, az ásványok koronázatlan királya! Nem maradhat ki a hematit sem, jelen esetben rondella formájában biztosít erőt a viselőjének. A hematit ezen kívül jó hatással van a vér- és sejtképződésre és fokozza a stabilitást.

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„Aduász szemcsekarkötő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük