Barion Pixel
Akció!

Akvamarin szemcsekarkötő

1.990 Ft

Az akvamarin a bátorság, gazdagság és az önkifejezés köve – segít kialakítani a megfelelő kommunikációt (dadogás estén is kiváló támogató). Nem utolsósorban pedig az autoimmun betegségben szenvedők elsőszámú köve, rendkívül jó hatással van például a (hashimoto) pajzsmirigyproblémákra.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés

Helyet kapott még a szodalit mesterkristály, amely az önkifejezés köve, segít kimondanunk a mélyen bennünk gyökerező mondanivalót. Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot. A kimondott szavak sok esetben felszabadítóak, így közvetve csillapítja az érzelmi stresszt, növeli az önbecsülést és egyensúlyt hoz a mindennapokba. Fizikailag az anyagcserére és a vérnyomásra van pozitív hatással, valamint a nyirokrendszer, torok remek karbantartója.

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„Akvamarin szemcsekarkötő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük