Barion Pixel

Az elengedés karkötője

4.990 Ft

A lapis lazuli a legkiválóbb ásvány depresszió és stressz esetén, jó hatással van az önbizalomra és a kommunikációs képességekre. Nem utolsósorban, ha pajzsmirigybetegséggel küzdesz, ez a te ásványod!

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Kiürítés
Cikkszám: cd10034 Kategória: Címkék: , , ,

A türkiz védelmező kő, segíti a test méregtelenítő folyamatait és magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének. Megszünteti a hangulatingadozásokat, a belső harmónia védelmező támogatója. Az amazonit lelkierőt ad és pozitív gondolkodást hoz. Segít a gyászban, megnyugtatja a viselőjét. Pozitívan hat a pajzsmirigyre, májra és görcsoldó hatása miatt a menstruációs panaszokat is enyhíti. A mesterkristály pink tigrisszem a bátorságért és az önbecsülésért felel, ugyanakkor remekül karbantartja az idegrendszert.

A díszítőelemek: cseh kristály gyöngyök és rondellák

További információk

Tömeg 0.03 kg