Barion Pixel

Boldog nyugalom ásványkarkötő

4.990 Ft

A lapis lazuli a legkiválóbb ásvány depresszió és stressz esetén, jó hatással van az önbizalomra és a kommunikációs képességekre. Nem utolsósorban, ha pajzsmirigybetegséggel küzdesz, ez a te ásványod!

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Kiürítés
Cikkszám: cd10033 Kategória: Címkék: , , , ,

A jade a távol keleten szerencsehozó amulettként ismeretes, de veseproblémák esetén is ez az első ásvány, ami eszünkbe juthat. Méregtelenítő hatásának köszönhetően a mellékvesék működését támogatja, sejtregeneráló hatással bír. Megnyugtatja a lelket és erősíti az idegrendszert. Már a látványa is elűzi a rosszkedvet, annyira szép és megnyugtató. Az elmaradhatatlan mesterkristály pink tigrisszem nem csupán a bátorságunkat és az önbecsülésünket erősíti, de nyugtató hatásával az idegrendszert is remekül karban tartja.

További információk

Tömeg 0.03 kg