Barion Pixel
Akció!

Elfogadás karkötője

2.490 Ft

Ezt a karkötőt is a 2020-as év ihlette – hiszen sokak számára mindennapos kihívás, hogy képesek legyenek elfogadni eddig szokatlan (élet)helyzeteket, változásokat, vagy akár saját magukat. Ez utóbbi lenne a legfontosabb, hiszen az önelfogadás vezet az egyes élethelyzetek könnyedebb feldolgozására.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés
Cikkszám: cd10022 Kategória: Címkék: , , , ,

Az óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása erős jellemző, de segít önmagunk és mások megértésében is. Növeli a türelmet, tudatosítja életünk pozitív oldalát, és jókedvet hoz. Az obszidián erős védelmező kő, mely felszabaduálst hoz és lehetőséget bizosít a régebbi sérelmek feldolgozására. Ehhez szükség van arra is, hogy szembenézzünk a problémákkal és feldolgozzuk azokat, az obszidián ennek remek támogatója. A feldolgozás folyamán a tudat tisztul, az energiaáramlás útjából felszabadulnak a blokkok. A testet méregteleníti, serkenti a vérkeringést, és jótékony hatással van az elmeszesedett erekre.

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„Elfogadás karkötője” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük