Barion Pixel

Nincs több stressz karkötő

4.990 Ft

Egy igazán ütős kompozíció található ebben a karkötőben, minden ízében, akarom mondani minden gyöngyében az önértékelés, lelki béke, bátorság és önbecsülés erősítése lakozik.

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Kiürítés
Cikkszám: cd10001 Kategória: Címkék: , ,

A mesterkristály pink tigrisszem, a bátorság és önbecsülés ásványa, de nyugtató hatásával az idegrendszer remek karbantartója is egyben. A szintén mesterkristály szodalittal együtt az önértékelés és a lelki béke támogatása már majdnem 100%-os, de a koronát a lapis lazuli teszi fel erre a küldetésre, amely a legkiválóbb ásvány depresszió és stressz esetén, jó hatással van az önbizalomra és a kommunikációs képességekre. Nem utolsósorban, ha pajzsmirigybetegséggel küzdesz, ez a te karkötőd!

A díszítőelemek: opalit, matt kristály és cseh kristály-rondellák

További információk

Tömeg 0.03 kg