Barion Pixel
Akció!

Szabadulj fel!

2.990 Ft

Ezt a karkötőt a kommunikáció felszabadulásának megkönnyítésére hoztam létre. Vallom, hogy a kommunikáció mindennek az alapja, ha valakinek gondjai vannak a belső gondolatok megfogalmazásával, sajnos sok esetben produkálhat testi tüneteket. Szabadulj fel a Crystal Drops szodalit ásványkarkötőjével!

*Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet. Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.
Törlés
Cikkszám: cd10015 Kategória: Címkék: , , ,

A szodalit az önkifejezés köve, segít kimondanunk a mélyen bennünk gyökerező mondanivalót. Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot, a kimondott szavak sok esetben felszabadítóak, így közvetve csillapítja az érzelmi stresszt, növeli az önbecsülést és egyensúlyt hoz a mindennapokba. Fizikailag az anyagcserére és a vérnyomásra van pozitív hatással, valamint a nyirokrendszer, torok remek karbantartója. A mesterkrisstály rózsaszín tigrisszem, megerősíti a bátorságot és az optimizmust.

Díszítés: cseh kristály rondellák, cseh kristály gyöngy

További információk

Tömeg 0.03 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„Szabadulj fel!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük