Barion Pixel

Szivárvány-fluorit kristálykulacs bambusz

19.900 Ft

A tiszta gondolatokért

Ez a palack természetes szivárvány fluorit kristályt tartalmaz. A fluorit a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére. Úgy tartják, a negatív energiák leghatékonyabb elnyelője, ennek köszönhetően erős hatása van a közérzet javulására. Támogatja az intuíció érvényesülését, és segít megszüntetni az elavult szokásokat. Támogatja az agy működését, tanulás során rendezi a gondolatokat. Növeli a kreativitást és az intellektuális tevékenységek során is remek társnak bizonyul.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő

Készleten

Cikkszám: cd40013 Kategória: Címkék: ,

Technikai adatok: A palack alapanyaga edzett boroszilikát üveg, mely tartós, környezettudatos és vegyületmentes. Az üveg műanyag és bambusz vázon található, melynek mindkét vége eltávolítható, így a tisztíthatóság igazán egyszerű. A kristálytubusban található kristályok cserélhetők. Az üveg karcmentességéről a puha neoprén üvegvédő gondoskodik.

Ebben a típusú kristálykulacsban az ásványok nem érintkeznek közvetlenül a vízzel, hanem apró kövek formájában egy üvegtubusban vannak elhelyezve az üveg aljában. Ne becsüld le azonban az apróbb kövek hatását! Sokan úgy tartják, a sok kis kőnek erősebb hatása van, mint egy nagynak.

Űrtartalom, súly: Az üveg 0,5 literes, súlya 550 gramm.

További információk

Tömeg 0.550 kg

ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

„Szivárvány-fluorit kristálykulacs bambusz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük